20 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
22-1-2024 15:30:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
10
Een eerlijk bedrijf! Hebben onze Eriba Met camper aan hen verkocht en hoewel men minder bood dan ik gehoopt had, toch met een goed gevoel zaken gedaan. Hebben ons na aankoop van onze camper netjes naar het station gebracht. Ook werd ons verteld dat als wij een andere camper zouden willen kopen bij een andere dealer of particulier, wij er verstandig aan zouden doen om hun eerlijke mening te vragen. En ja, dat eerlijk geloof ik zonder meer.
24-12-2023 15:13:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Zijn er vriendelijk komen hun afspraken na. Camper snel verkocht.
21-8-2023 08:07:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top ervaring met het bedrijf dat de camper van onze vader heeft ingekocht! De mannen waren niet alleen vriendelijk, maar ook erg deskundig. De hele transactie verliep vlot en zonder gedoe, met het overschrijven van de kenteken en de betaling die direct ter plekke werden afgehandeld. Ik zou zeker opnieuw met deze heren samenwerken. Een eersteklas ervaring die vertrouwen en professionaliteit uitstraalde.
2-5-2023 09:19:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Na enig (netjes) onderhandelen onze camper verkocht en direct het geld ontvangen via bankoverschrijving
15-3-2023 15:55:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Vorige week mooie camper gekocht. Prijs kwaliteit top Waren met openbaar vervoer naar Ossendrecht gegaan . De zoon kwam ons netjes ophalen van treinstation. Aangekomen bij travelcampers stond onze mooie camper al klaar. Alles uitgelegd, kwamen we erachter dat er nog wat kleine dingetjes niet in orde waren, deze werden meteen opgelost door travelcampers. Hel blij met onze camper. Wij zullen ze zeker bij onze kennisen aanraden
16-2-2023 18:08:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Toevallig op de website terecht gekomen van Travelcampers......noooooit van gehoord.....toch maar even bellen en de andere dag vanaf de Veluwe naar Ossendrecht gereden. Netjes ontvangen door Brancoo met een kop koffie en twee campers kunnen bekijken en vergelijken. Mooie camper uitgezocht......zag eruit als nieuw. Of ik maar even handgeld wilde geven......tja met die vijf euries op zak red je dat niet dus camper gereserveerd op man een man, woord een woord. Andere dag ....... een zondag terug met handgeld en voor een proefrit.....nu hadden we te maken met Pa en die heet Michel.......en Michel wist te vertellen dat je op zondag niet met groene "stickertjes" mag rijden......maar volgens zeggen ......hij reed als een zonnetje, Wel nog even een keuring erop want die liep een week later af. Gisteren de camper opgehaald en vandaag uitgeprobeerd en inderdaad......loopt als een tierelier en alles werkt optimaal. Dus mannen.......bedankt voor de koffie, het vertrouwen en vooral voor de fijne camper en goede service. Nogmaals dank. Joanne, Leo en Senna.
5-2-2023 13:18:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Gister daar onze nieuwe camper gekocht. Hele vriendelijke mensen. Ontvangen met een goede kop koffie en daarna alles perfect geregeld. Helemaal top mensen ga zo verder.
5-11-2022 13:27:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Mijn Peugeot 208 hier tweedehands gekocht. Rijdt als een zonnetje en ben er heel erg blij mee!
6-9-2022 12:22:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Super snelle correcte en zeer vriendelijke afhandeling van de verkoop van de camper van mijn ouders. Top service!
24-8-2022 16:28:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Vlotte afhandeling Eerlijke mensen Vlotte betaling ook via overschrijving
24-7-2022 16:06:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
7
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
7
Net bedrijf en vriendelijk personeel. Je wordt met respect behandeld, en zijn ook eerlijk tegen je. Alles wordt direct contant afgerekend als je dat wilt
15-2-2022 21:39:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer correcte man en de zonen ook Alles perfect af gehandeld
10-12-2021 12:14:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top bedrijf naar een lange zoektocht bij dit bedrijf terecht gekomen en een camper gevonden die naar al onze wensen voldoet en zeker goed behandeld door het vriendelijke personeel. Zeker een aanrader. Travelcampers nl.
9-12-2021 22:05:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Prijs/kwaliteit
8
Vandaag is onze camper, na ontvangst van een reeel bod,volgens afspraak met de drie heren ( vader en twee zoons van het familiebedrijf) geïnspecteerd en na enig (sportief) onderhandelen verkocht en opgehaald.Echt een aanrader voor verkopers,die liever snel tot verkoop komen, in plaats van langdurige en zinloze gesprekken te moeten voeren. Wij zijn erg tevreden over de heren.
25-11-2021 11:58:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Erg vriendelijk familiebedrijf. Netjes en correct behandeld bij de verkoop van onze camper. Aanrader!
1-11-2021 18:32:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
ik zocht een jonge gebruikte auto. Ik heb bij dit bedrijf een prachtige auto gevonden. Deze auto was zeer scherp geprijsd en zag er zeer netjes uit. De verkoop is vlot en netjes verlopen.
18-10-2021 10:44:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Bij onze zoektocht naar een camper bij Travelcampers terecht gekomen. Het klikte gelijk en vonden daar precies wat we zochten. We kregen alle vrijheid om de camper te inspecteren. Na wat handelen hebben we een leuke deal gesloten. Het bedrijf kwam bij ons betrouwbaar over en zijn ook duidelijk in wat de spelregels zijn. We zijn prima geholpen met dank aan de jongens van travelcamper.
6-9-2021 08:38:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Een heel fijn bedrijf
1-9-2021 23:04:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Alles super
16-6-2021 16:27:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Bedankt voor de mooie camper wie we bij jullie bedrijf gekocht hebben ik adviseer iedereen om hier een camper te kopen top services